facebook

Петиція шахтарів про звільнення Геруса набрала понад 25 тис. підписів

Петиція шахтарів про відставку Андрія Геруса з посади голови комітету з питань енергетики та ЖКП зібрала 25 613 підписів. Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Відповідно її буде передано на розгляд голови держави.

Зазначається, що автори петиції вимагають притягнути Геруса до відповідальності “за руйнування шахт і енергетики”. На їхню думку, політик дбає про російські інтереси, а не вітчизняні.

Зокрема, шахтарі заявили, що Росія упродовж зими “скидала” в Україну свою електроенергію. “Цілих пів року всі заплющували очі, на те, що творить Герус, поки все не зруйнувалося практично остаточно. Коли закриються наші українські шахти, тоді ми дізнаємося справжню ціну російської електроенергії, кривавої електроенергії“, – додали автори петиції.

Крім того, шахтарі нагадали про зустріч Зеленського з профспілками гірників. “На Пленумі профспілок Ви говорили дуже правильні речі, але ситуація з того часу тільки погіршилась“, – резюмували шахтарі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новини за темою: На донецькій шахті сталася аварія, є загиблий
Нагадаємо, 2 липня Андрій Герус вирішив відновити імпорт електроенергії з Росії. Документ підтримали 11 депутатів комітету.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Петиція шахтарів про звільнення Геруса набрала понад 25 тис. підписів