facebook

У Києві біля ресторану відкрили стрілянину по студентах

Біля ресторану “Монтеккі і Капулетті” в Печерському районі української столиці пострілами з пістолета було поранено двох іноземних студентів, які приїхали з Азербайджану.

У Києві стріляли в студентів з Азербайджану

 

Як повідомили в відділ комунікації поліції Києва, постраждалі отримали незначні травми, один з них навіть відмовився від надання медичної допомоги.

Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію від лікаря київської лікарні, куди звернулися з вогнепальними пораненнями ніг постраждалі. Надалі поліцейські встановили, що поранення вони отримали близько 21.30 в п’ятницю, 24 липня, на вул. Коновальця в Печерському районі столиці.

“Під час конфлікту невідомий кілька разів з вогнепальної зброї вистрілив в бік чоловіків, в результаті чого двоє 20-річних студентів отримали незначні поранення ніг. Згодом вони самостійно звернулися до лікарняного закладу. Однак один з них відмовився від надання йому медичної допомоги. Від написання будь-яких офіційних заяв постраждалі також відмовилися”, – сказано в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито дві кримінальні виробництва за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Інформацію про постраждалих уточнили джерела “Обозревателя” в правоохоронних органах. Так даними видання, це студенти Київського національного університету технологій та дизайну, громадяни Азербайджану. Люди, які стріляли в них, поїхали на автомобілі Mercedes-Benz. З місця події вилучено дві гільзи від патронів калібру 9 мм.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві біля ресторану відкрили стрілянину по студентах