facebook

Ніколи не показуйте це чоловікам

Багато жінок, які довгий час перебувають у стосунках з чоловіком, з часом перестають замислюватися про те, що деякі речі він бачити не повинен.

Зрозуміло, не слід лякатися, якщо він буде бачити свою жінку без косметики. Однак є речі, які краще приховати від його очей, наприклад нескінченні телефонні розмови з подругами і ряд специфічних косметичних процедур. Адже вони все одно нас не зрозуміють. Що поробиш?)))

1. Чорні точки, прищі і тому подібні косметичні процедури

Навряд чи хтось стане стверджувати, що видавлювання чорних крапок або прищів є приємною для очей процедурою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Епіляція – це, напевно, ще гірше. Тому своєю шкірою краще займатися, закрившись у ванній. Нехай ваш чоловік бачить вас в уже доглянутому вигляді.

2. Шопінг

Не забувайте, що відвідування улюбленого магазину може бути довгоочікуваним святом для вас, але не для вашого чоловіка, який буде нудитися чекаючи вас біля входу. Проявіть співчуття і побережіть його нерви: в кінці кінців, навіщо йому знати, в яку суму обійшлися ваші нові колготи. Краще вибрати в супутники свою подругу.

3. Make-up

Багатьом чоловікам подобається дивитися на те, як їх улюблені чепуряться. Однак тільки не в тому випадку, коли проводяться якісь значущі процедури, радикально змінюють зовнішність. Якщо він стане свідком такого перетворення, він може почати думати, що без макіяжу ви самі розумієте хто.

4. Розмови по телефону

Жінкам завжди є, про що поговорити одна з одною. Однак якщо таке спілкування затягується на дві-три години, не дивуйтеся, якщо ваш улюблений буде в сказі. Обговорення нової модної колекції або чийогось особистого життя в якості звукового фону може довести до сказу будь-кого, і не тільки чоловіків. Тому побережіть свої і його вуха і не говоріть по телефону занадто довго.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ніколи не показуйте це чоловікам