facebook

“Обпалено понад 90% поверхні тіла”: на заводі в Миколаївській області прогримів вибух

Потужний вибух стався на Миколаївщині

На території Баштанського сирзаводу, що на Миколаївщині, стався вибух вантажівки під час зварювальних робіт. В результаті загинуло двоє співробітників заводу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Як відзначається, вибух стався під час проведення зварювальних робіт. Так, двоє працівників підприємства займалися ремонтом фури, бак якої зірвався через залишки палива.

“Чоловіки здійснювали зварювальні ремонтні роботи паливного бака автомобіля DAF. Не дотримавшись правил безпеки, допустили детонацію дизпалива, яким був заповнений бак”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок вибуху обидва чоловіки отримали опіки та були госпіталізовані до реанімаційного відділу медичного закладу, де впродовж доби померли. Повідомляється, що першим з життя пішов зварювальник – у нього було обпалено понад 90% поверхні тіла, а після нього – водій.

Наразі слідчі проводять розслідування обставин події. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України “Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою”. Триває розслідування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Обпалено понад 90% поверхні тіла”: на заводі в Миколаївській області прогримів вибух