facebook

Група підлітків влаштувала полювання на 6-річних малюків: “Знімай штани і показуй…”

У Глухові група підлітків полює на дітей.

Кричущий випадок стався у невеличкому місті Глухів. У редакцію Глухів.інфо про це повідомила місцева мешканка. Вона розповіла, що двічі ставала очевидицею шокуючого інциденту, що стався в одному з багатоповерхових будинків по вул. Ковпака, в районі 6-ї школи

“Хто б міг подумати, що у спальному районі нашої провінції буде орудувати банда малолітніх збоченців. Може, я не права, але судіть самі. Справа в тому, що мого 6-річку вкрай важко утримати в стінах квартири. Очима почала шукати дитя, але його не було. Увагу привернула натовп підлітків, гидливо терзають, як футбольний м’яч моєї дитини!”, – пригадує мама хлопчика.
“Знімай штани!, – наказував вгодований червонощокий хлопець, – знімай і показуй піс, а то”
Жінка не дала йому закінчити фразу, бігла як бізон, готова роздерти всіх вісьмох, кричала дзвінкіше сирени. Зухвальці не сильно злякалися, швидше здивувались, що на них мчить доросла тітка – вони не зрозуміли, що знущаються над дитиною! Сина відправила додому, швидко оглянула його і спустилася вниз поговорити з хуліганами.Ніхто з них не розійшовся, навпаки – за лічені хвилини вони знайшли нову жертву – річного сусідського хлопчика. І знову та ж картина.

“Але далі – більше. Піднялася в квартиру, син був наляканий. Стала ретельніше оглядати ручки-ніжки, шукати сліди грубої сили – явних саден, синців не було. Поки дивилася, син став розповідати, мовляв кривдники спіймали його і стали силою стягувати штани “Я ухилявся, мама, як міг ухилявся а вони змушували мене”, – додає жінка.
Так, варто сказати, що поки борзота тероризувала дитя, збоку стояли жінки, тихо і мирно клювали насіння. На моє зауваження про байдужою реакції мляво промямлили “Це ж діти”.

Жінка стежила за негідниками тиждень, чатувала цілодобово безперервно, дитину не випускала. За горою нагальних справ трохи перемкнула увагу на інші події. І тут почула дитячий крик у дворі. Дивлюся, а збоченці знову з’явилися. Цього разу почали терзати іншого малюка. Жінка мчала, щосили. Вони побачили її і розбіглися в сторони.

Малюк лежав на землі і плакав. Коли я запитала, що вони робили, він відповів, що стягували шорти, а потім запитали “А що ти любиш їсти? Я відповів, що картопельку з котлеткою. А самий товстий сказав “Пішли до мене додому. Котлетки у мене немає, але є булочка з сосискою, тобі сподобається!” і всі вони розсміялися”, – захлинаючись розповідав малюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Група підлітків влаштувала полювання на 6-річних малюків: “Знімай штани і показуй…”