facebook

Силовики мають на кожного “слугу народу” папку, яку можуть дістати, якщо хтось піде проти ОП, – Гео Лерос

Правоохоронні органи мають на кожного народного депутата від “Слуги народу” папку, яку вони обіцяють дістати, якщо хтось піде проти Офісу президента.

 

Восени, коли було одне із засідань фракції на Банковій, де був присутній президент, поруч із ним сидів Іван Баканов, і він перед фракцією показав таку купку папок і сказав, що на кожного із депутатів є папка. Тим самим, я так зрозумів, що це був натяк на те, що якщо хтось почне діяти, не виходячи з якихось принципів і бажань Офісу президента, то цю папку дістануть і будуть працювати по цих народних депутатах“, – заявив парламентар.

Разом з тим Гео Лерос додав, що коли він почав відкрито говорити про корупцію чинної влади, проти нього відкрили декілька кримінальних справ, зокрема, йому інкримінують розголошення державної таємниці.

І одразу у мене виникло питання: Хіба корупція у нас – це державна таємниця? Коли брат глави Офісу президента торгує державними посадами – це, мабуть, точно держтаємниця і про це не можна афішувати“, – акцентував політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також відповів на питання ведучої, чи не намагалися його виключити із фракції “Слуга народу” за його діяння:

Підняти питання виключення мене із фракції на основі того, що я показую конкретні факти корупції, це означає бетонувати себе разом із цими корупціонерами. Це питання поки не піднімалося“, – додав Гео Лерос.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Силовики мають на кожного “слугу народу” папку, яку можуть дістати, якщо хтось піде проти ОП, – Гео Лерос