facebook

Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку: гинутимуть по 40-50 осіб на день

В Україні від COVID-19 щодня вмиратимуть по 40-50 осіб, якщо рівень нових випадків захворювання триматиметься на рівні двох і більше тисяч. Повідомляється, що друга хвиля коронавірусу вже настала в Німеччині і очікується в таких країнах, як Нідерланди, Польща і Франція. Про це повiдомили в Офісі президента

За словами президента України Володимира Зеленського, українцям необхідно пояснити роботу адаптивного карантину, незважаючи на їх відповідальність. Зараз в Україні діє правило чотирьох зон. Зелена, жовта, помаранчева і червона несуть в собі обмеження різного ступеня тяжкості. Наприклад, в “зеленій“ зоні з обмежень діє лише обов’язкове носіння масок в громадському транспорті і будівлях, робота кінотеатрів при заповненості на 50% і дозвіл проведення масових заходів, але не більше людини на 5 квадратних метрів.

У “червоній” ж забороняється робота всього громадського транспорту, кафе, ресторанів і торгово-розважальних центрів, а також відвідування навчальних закладів.

Нагадаємо, мер Кличко забезпечить соціальні категорії киян наборами захисту від коронавірусу. Столична влада збільшить підтримку соціально незахищених категорій киян у зв’язку з поширенням COVID-19.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський попередив українців про неминучу небезпеку: гинутимуть по 40-50 осіб на день