facebook

«Порошенко був би більш мудрим президентом»: Кондратюк сміливо вколов Зеленського

Кондратюк різко висловився в сторону чинної влади

Відомий український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк знову розповів, що думає про правління Володимира Зеленського. За словами шоумена, Порошенко був би президентом мудрішими, ніж Зеленський.

Таку думку Ігор Кондратюк висловив в інтерв’ю з журналістом видання «Погляд».

На думку українського телеведучого Петро Порошенко був найкращим президентом України.

«Клянуся, за фактом своєї п’ятирічки, Порошенко – це найкращий президент України за всі роки», – заявив Ігор Кондратюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Кондратюк зазначив, що не розуміє, як Зеленському вдалося стати президентом. Ведучий дуже різко висловлюється в бік чинного глави і відверто не сприймає його політику.

Як підкреслює шоумен, потрібно було спочатку навчиться політиці, а потім вже йти в президенти, а не робити навпаки.

«Це небідна людина, яка раптом вирішив вчитися політиці за мої гроші платника податків. До слова, може вже забив, а може, продовжує вчитися. Я сподіваюся, що продовжує вчитися. Але у мене велике питання – чому вчитися треба після, а не до? Вчитися треба до того, як щось ти робиш», – висловився Ігор Кондратюк про Володимир Зеленський.

Також продюсер незадоволений і нинішнім дев’ятим скликанням Верховної Ради, зокрема партією «Слуга народу», у якій монобольшінство.

«Іноді здається, що це швидкий набір випадкових людей. Деякі з них, звичайно, можуть бути політиками, безумовно, і це для них було можливістю. Після того, як вибрали президентом Зеленського, ця партія не мала ніяких ні осередків, нічого.

Було незрозуміло, як вони можуть перемогти в парламенті, коли у них немає ніякої політичної структури взагалі. Але український «мудрий народ» вирішив, що таке може бути», – зазначив телеведучий.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Порошенко був би більш мудрим президентом»: Кондратюк сміливо вколов Зеленського