facebook

Чому саме цей чоловік прийшов у ваше життя?

Чоловік – це дзеркало жінки
А все … неспроста! За допомогою інших людей можна легко побачити те, що є у вас.
Якщо ви розумієте призначення людини в житті, вам стане легше навчитися відчувати до неї любов, тому що буде розуміння, що людина в моєму житті – вчитель, і я їй за це вдячна. Неспроста саме цей чоловік прийшов у ваше життя!

Все наше життя – велика школа, а предмет вивчення один – любов. Через чоловіків до нас йдуть найголовніші і, часом, найскладніші уроки, а спеціальність одна – Любов і прийняття себе.
Ми можемо дати любов іншій людині тільки тоді, коли самі нею володіємо.
Ми не можемо дати іншому того, чого у самих немає.
Чоловік – це дзеркало жінки. Хочемо ми того чи ні, дії партнера є зворотним зв’язком на сигнали, які ми посилаємо.
Кожна людина, зустрічається нам на шляху -вчитель. І ваш чоловік неспроста прийшов у ваше життя! Через представників чоловічої статі до нас приходять головні і, часом, найскладніші уроки, а спеціальність одна: любов і прийняття себе.
Ми можемо дати любов іншій людині тільки тоді, коли самі нею володіємо. Ми не можемо дати іншому того, чого у самих немає. Ваш чоловік – завжди ваше дзеркало, запам’ятайте це! Він лише відображає те, що є у вас. Нещодавно я почула від однієї жінки, що я готова намагатися тільки для гідного чоловіка… Ви чуєте себе? Що таке гідний чоловік?
Будь-який чоловік, який до вас уже притягувався, притягнувся і ще притягнеться, це гідний саме вас чоловік. Поняття «гідний» – дуже відносне, тому що кожен гідний свого. Ви гідні рівно того, що притягається до вас. Якщо до вас притягуються тільки безвольні матраци або матусині синочки, це і не погано і не добре, це просто факт. Факт, який показує, що ви готові прийняти в своє життя сьогодні і зараз. Чоловік, який приходить у ваше життя, дзеркально проектує всі ваші внутрішні проблеми назовні. І ви можете скористатися цим знанням, щоб подивитися на себе новими очима, очима зі сторони.

Давайте розглянемо найпоширеніші ситуації.
Якщо у ваше життя прийшов ревнивець, вам слід вчитися передавати свою сексуальну енергію у творчість, оскільки ніколи чоловік-ревнивець не з’явиться в життя дівчини, у якої вирішено питання зі своєю сексуальністю.
Якщо у ваше життя прийшов тиран, то вам пора вчитися слухати себе, тому що жінки, які живуть з тиранами, це жінки, у яких геть стерте розуміння, що таке кордони, і це перетворило їх на жертв. Вони відчувають себе нещасними, самотніми і покинутими усіма. «Чоловік тиран, погода погана, і в інших радість в житті, а мене обділили, видно, доля моя така, терпіти і страждати».
Відповідно, чоловік або ставить жінку на місце своєю поведінкою, або вчить цю жінку поважати себе, відновлює структуру її особистості, висвічує програму «жертва», вчить відстоювання кордонів і вміння постояти за себе. Інший чоловік просто не зможе навчити таку дівчину почати слухати себе. Жертві потрібно випробувати сильний біль, щоб нарешті-то їй захотілося щось змінити у своєму житті.
Якщо до вас прийшов чоловік-алкоголік, залежний, то він не просто так притягнувся у ваше життя. І для чого ви його вибрали. Для проходження якогось важливого уроку. Чому вчить такий чоловік? Давайте уявимо, як поводить себе жінка в такій парі: вона або постійно «пиляє» його і тим самим вбиває на корені всю його мужність, або перебуває в стані «бедняжечки», якій дуже не пощастило в житті, і всі їй зобов’язані.
І чоловік п’є, і грошей мало, і діти нечупари. Суцільний смуток. Відповідно, такий чоловік вчить її в першій ситуації – жіночності, «сигналить» їй про те, як вона вбила свою жіночу природу або якусь важливу частину себе, так і він вбиває себе алкоголем/наркотиками, і йде від реальності; або ж, у другій ситуації, він її вчить любові до себе, поваги, насамперед, себе, дорослішання, вміння брати відповідальність за своє життя і за події, що в ній відбуваються.

Якщо у вашому житті – мамин синочок, безвольний, безхребетний пан, то ви відноситеся до тієї категорії дівчат, які не вміють віддавати кермо правління в руки сильної статі. Ви самі вирішуєте, ви все краще за всіх знаєте, і ви всіх міняєте. Ви не помічаєте, але найчастіше ваші скандали виникають на тому ґрунті, що ви хочете змінити людину, але ніколи не прислухаєтеся до неї. І, так, зараз ви будете це заперечувати.
Якщо у ваше життя прийшов чоловік, який годує обіцянками, а сам вічно гуляє з друзями в найбільш драйвових місцях міста/планети, який гарно говорить, а ви закохані в його стиль, його манеру жити і тішитеся горем, «ну коли ж ти вгомонишся, і ми будемо разом і спокійно жити». Відповідь: ніколи. Такий чоловік прийшов у ваше життя, щоб сказати вам: «Починай себе цінувати!
Чому тебе влаштовує, що ми граємо за моїми правилами, і ти готова весь час підлаштовуватися? Я пропав на два місяці, і ти все одно мене приймаєш, тому що я нагодував тебе гарними словами? Тебе тут не цінують. Якщо ти підлаштовуєшся зараз під мене, то, навіть коли в твоє життя прийде гідний чоловік, який полюбить тебе всім серцем, через якийсь час він перестане тебе цінувати, тому що у тебе в голові закладена звичка підлаштовуватися».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що значить – «я буду намагатися тільки для гідного чоловіка»? Апріорі ви повинні намагатися не для когось і не заради когось, тому що на кону стоїть ваш власний розвиток, ви намагаєтеся в будь-яких відносинах тільки для себе.
Якщо в житті є чоловік, чесно запитайте себе, а я гідна іншого? І за які такі якості мені зараз можна вручити принца на білому на коні? Ви ж розумієте, що принц теж не буде з дівчиною, у якої купа комплексів, тарганів і маній. Все це потрібно опрацьовувати.
Є таке поняття, як «тіньова частина особистості» – це ті якості, які ми в собі не усвідомлюємо, не бачимо, не приймаємо, вони у нас є, але для нашої свідомості вони оповиті тінню. Таким чином, дзеркала бувають прямі і зворотні.

Пряме дзеркало. Якість, що дратує вас у кого-то – є в вас самих. Тільки ви його не бачите, не хочете помічати. Наприклад: чоловік лінується, лежить на дивані і нічого не робить. Вас це просто доводить до точки кипіння, значить, це ж сама лінь є у вас. Ви теж лінива, і вам дуже хочеться лягти й полежати на дивані і дивитися в стелю, але ви просто собі не можете дозволити, тому що вас в дитинстві вчили бути сильною і не валятися просто так, або ви взагалі ніколи цього не робили, живете в страшному стресі і нескінченній гонці — робота, дім, діти, школа, прибирання і т. д. Про що це говорить? Це не означає, що вам треба прилягти разом з чоловіком і закинути всі справи, просто прийміть: «так, десь глибоко я лінива і навіть крутіша чоловіка», і дозволяйте хоч іноді цій якості проявлятися: влаштовуйте собі відпочинок, просто полежіть, сходіть на масаж, усвідомлено полінуйтеся і розслабтеся.
Зворотне дзеркало. Знаходимо якість, яка вас дратує в чоловікові, і дивимося, чи є це у вас з протилежним знаком? Наприклад: чоловік – слабак, значить, ви – сильна, багато звалили на себе, і потрібно навчитися бути слабкою. Чоловік безвідповідальний, значить, ви – гіпервідповідальна, все контролюєте і не можете розслабитися, довіритися; чоловік брехун – ви зациклені на правді, і вам постійно потрібні докази і підтвердження, немає віри; чоловік жадібний – ви дуже скупа, перш за все, до самої себе, скупа на любов, емоції, час… зрозумілий принцип?
Коли ви це все розумієте в собі, ви, по-перше, приймете ці якості, ну або хоча б почнете приймати, а по-друге, ви станете просто вище цього, розуміючи, що ви є щось більше. Коли ми визнаємо в собі ці якості, то і чоловіки міняються, або їх поведінка перестає нас зачіпати.
Взагалі все в світі влаштовано за принципом дзеркала. Все наше оточення є нашим відображенням. За допомогою інших людей ви легко зможете побачити, що є у вас. Якщо ви незадоволені своїм оточенням, роботою – ви незадоволені насамперед і самою собою. Наше ставлення до себе збігається з нашим ставленням до оточуючих людям. А люди в свою чергу відображають наше уявлення про себе.
Наш внутрішній світ притягує внутрішні світи інших людей. Тому, якщо всім навколо вас погано, у всіх сум, депресія, то це ж саме відбувається і у вас всередині. А якщо ви оточені світлими, добрими, люблячими людьми, значить, ви сама така ж, все дуже просто! Працюйте над собою – зміниться і світ навколо, і люди.
Все це пишеться не для того, щоб відчути себе винуватицями свята, а щоб відчути, як жінка може самостійно при бажанні змінити все. І навіть зради – вони не патологія і альфонси, це не табу. Це те, що допоможе жінці переглянути себе і що-то в кінці кінців зробити, якщо жінка цього хоче.

Ви вже зрозуміли, в основі всіх уроків, які несуть нам чоловіки, лежить повернення до нашої жіночої природи. Тому що у більшості жінок такі перекоси (насправді, це шкідливі вірусні програми, що передаються жінкам з покоління в покоління): або ми йдемо в чоловічі енергії, і будь-який чоловік поряд з такою «Залізною Леді» лягає на диван, сідає на шию, не діє, спивається або починає гуляти. Або ми знаходимося в позиції жертви і зітхаємо про свою нелегку долю, а чоловік виступає в ролі домашнього тирана або здійснює підлі вчинки.
Насправді, через нього Всесвіт і намагається напоумити вас. Через всі ці (та інші) типажі чоловіків Всесвіт говорить: «Стань жінкою! Навчися любити себе, почни цінувати життя, адже ти прийшла сюди зовсім не для того, щоб страждати! Ти – Жінка! Де плинність води і прийняття чоловіка? Де полум’я пристрасті? Де тепло вогнища? Де шанування і повага до чоловіка? Де мудрість і стать? Де краса, ніжність, легкість, радість? Де Віра? На, тримай тобі чоловіка під стать – це твій «тренажер з розкриття жіночності», навчися, будь ласка».
Але ми цього не чуємо, розриваємо стосунки, зустрічаємо нового чоловіка, а там знову те ж саме, буває ще й гірше, і так по замкнутому колу. Я завжди буду за те, що зміни мають початися з Жінки. Все починається з неї, так як вона – простір. Перш, ніж перекладати відповідальність на чоловіка, подивіться на себе, він лише ваше відображення. В інтернеті повно популярних сторінок про те, як маніпулювати чоловіком і домагатися від нього подарунків. Я не про це. Я про повагу і любов до себе, про віру і прийняття чоловіка, про радість і світло життя!
Так, це боляче, боляче змінювати себе, а ще болючіше усвідомити, що «Я» через свої установки, вірусні програми тільки руйную своє життя… Але, як не дивно, «Біль» нам потрібен. Я зрозуміла це, коли почала рости і розвивати себе. А біль у відносинах – це невід’ємний супутник двох дорослих партнерів, які будують відносини і створюють сім’ю.
Я знаю багатьох чоловіків і жінок, які не виносять болю, і як тільки у відносинах починаються складності, вони не витримують і вибирають припинити відносини, і незабаром «стрибають» в нові відносини, думаючи, що там все буде по-іншому і не доведеться переживати! Але не тут-то було! Спочатку все йде шоколадно і чудово (етап закоханості), а потім незмінно настає етап сварок, притирання, критики, лайки, і знову приходить той самий біль, від якого втекли в минулому союзі. Так чи є сенс бігати по колу?
Завжди задавайте собі запитання:

Чому мене вчить ця ситуація?

Для чого вона сталася?

Що мені потрібно для себе винести?

Тоді ви отримаєте не відтік енергії, а заберете свій ресурс.
Так чому ж ми біжимо від болю або вважаємо, що його не повинно бути? Дуже часто для продовження життя, в тому числі і життя сім’ї, потрібно пройти і вогонь, і воду, і мідні труби, це буде загартуванням для відносин і вашим ростом. Не треба цього боятися. Будь-які відносини — це складності. І якщо починати відносини з думкою, що нарешті можна розслабитися і насолоджуватися, то розчарування буде неминучим. Потрібно бути готовим до того, що буде складно, але зустрічати ці складності, як шанс стати ближче, допомогти один одному, стати соратниками.
Кохана людина — це не той, з ким можна насолоджуватися 100% часу. Коханий чоловік — це той, заради якого ви готові долати труднощі і змінюватися.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому саме цей чоловік прийшов у ваше життя?