facebook

“Люди, навіщо ви це робите, залиште душу Андрія в спокої”: мама Кузьми Скрябіна емоційно звернулась до українців

В указі Президента Зеленського вказано, що Андрій Кузьменко отримав звання за “визначні особисті заслуги у формуванні вітчизняного культурного простору, вагомий внесок у розвиток національного музичного мистецтва, багаторічну плідну творчу та громадську діяльність”.

Аргументів у противників нагородження артиста було одразу декілька. По-перше опоненти не погодилися з тим, що найвищу державну відзнаку під час війни дали не військовому, а музиканту. По-друге, Кузьмі у соцмережах згадали і його участь в агітаційних концертах на підтримку Віктора Януковича під час виборів 2004року, що завершилися першим майданом.
Мати артиста – Ольга Кузьменко не витримала таких нападів на її сина і звернулася до противників нагородження у Facebook:

А також додала що “Андрій ніколи і нікого не просив про нагороди, ніколи не співав оди президентам, вони знайшли його самі, від кардинально різних людей.
Зупиніться, витріть слину і починайте діяти, може, і ви послужите Україні не словоблудієм, а ділом…”- написала мати співака.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Люди, навіщо ви це робите, залиште душу Андрія в спокої”: мама Кузьми Скрябіна емоційно звернулась до українців