facebook

“Він не зупиниться!”: Скандальна правда про Порошенка шокувала українців. “Організували викрадення і побиття!”

Порошенко і Турчинов організували серію побиттів і викрадень активістів Майдану”, – про це заявив Давид Жванія в своєму новому відеозверненні. На цей раз він адресував його особисто президенту Володимиру Зеленському.

У своєму відео Жванія зізнався у фінансуванні порохоботів. Назвав Порошенка “фахівцем зі створення кризових ситуацій і провокацій”, який “спритно режисирував” різні ситуації під час Майдану. І зараз, як він сам заявляє, Порошенко знову взявся за своє:

Поки Венедіктова мовчала, мої застереження почали збуватися – Петро Порошенко почав розхитувати ситуацію в країні.”

Для досягнення своїх цілей Порошенко ніколи ні перед чим не зупинявся, – заявив Жванія.

Дуже важливим зізнанням ми вважаємо нібито ідею Порошенка і Турчинова організувати побиття Тетяни Чорновол 25 грудня 2013 року (!). Ще тоді було зрозуміло, що в ситуації згасаючих акцій протесту (як зараз в Білорусі) протестам потрібен був каталізатор. Жванія якраз заявляє, що Чорновол побили для того, щоб згустити фарби і надати нового імпульсу протестуючим в Києві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жванія також зробив акцент на тому, що найближче оточення Зеленського вже почали відкрито звинувачувати в роботі на Кремль. Ймовірно, мова йде про ту саму “державну зраду” Єрмака, про яку гудуть ЗМІ кілька днів поспіль. І це зараз будуть використовувати “поросята” і соросята для створення чергового ореолу “зради” навколо президента.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Він не зупиниться!”: Скандальна правда про Порошенка шокувала українців. “Організували викрадення і побиття!”