facebook

Побиття і згвалтування у поїзді: потерпіла розповіла про спробу підкупу за мовчання

Киянку Анастасію Лугову побили та намагалися згвалтувати у поїзді “Маріуполь – Київ”. Інцидент трапився 31 липня.


Як пише Gazeta.ua, затриманий за напад на пасажирку поїзда Маріуполь – Київ потрапив до вагона “зайцем”. А коли жінка переконала провідників, що нападник не є її чоловіком, ті ще вагалися, чи викликати поліцію. А потім намагалися відмовити й пропонували хабар.

“Вони казали, мовляв, це НС, він безбілетник, що з нами буде? Переживали за свої посади. “Будь ласка, ввійдуть у наше становище, у нас діти”. Я кажу, а як би ви вчинили на моєму місці? Він зараз сюди ввірветься та вб’є мене. “Ми вам даємо гарантію – він вас не зачепить”, – розповіла потерпіла.

Зазначається, що в результаті працівники пропонували за мовчання 30 тис. грн. Проте Лугова відмовилася. Журналістам потерпіла підтвердила, що начальник потягу так і не викликав правоохоронців.

“Зараз в Укрзалізниці кажуть, що вони телефонували в поліцію. Проте під час судового процесу ми доведемо, що не телефонували. І що нападник “їхав зайцем”, – додала Лугова.

Також вона припускає, що чоловік, імовірно, їхав у поїзді з якоюсь жінкою, але куди поділася його супутниця – не знає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 31 липня близько 3 год ночі 45-річний Віталій Рудзько у поїзді “Маріуполь – Київ” побив і намагався зґвалтувати киянку 28-річну Анастасію Лугову, яка поверталася від родичів разом з 6-річним сином. У результаті нападу вона отримала струс мозку, перелом щелепи і численні гематоми на голові. Нападника затримали.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Побиття і згвалтування у поїзді: потерпіла розповіла про спробу підкупу за мовчання