facebook

П’яний військовий врізався в курсанток у Києві: двом ампутували ноги

П’яний військовослужбовець на власному авто врізався у трьох курсанток Української військово-медичної академії. Усі дівчата потрапили до лікарні у важкому стані, двом – ампутували ноги.

Про ДТП за участі військовослужбовця в стані алкогольного сп’яніння повідомила пресслужба поліції Києва.

Інцидент стався ввечері 25 серпня на вулиці Зоологічній в Києві.

Водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, котрі стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували“, – повідомила поліція.
46-річного водія затримали, він перебуває під вартою.

Наступного дня начальник Української військово-медичної академії, полковник медичної служби Валерій Савицький повідомив, що життю дівчат нічого не загрожує, але їхній стан “стабільний і важкий”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час огляду в однієї з курсанток виявили “неповний травматичний відрив обох нижніх кінцівок на рівні нижньої третини гомілок”, повідомляє Укрінформ.

У другої дівчини було неповне травматичне відчленування правої гомілки на рівні середньої третини. Третя курсантка дістала відкритий перелом правої стопи та відкритий перелом обох кісток лівої гомілки.

За інформацією “Громадського” та ТСН, через серйозні травми медикам довелося ампутувати двом курсанткам по одній нозі. В однієї з дівчат під питанням ампутація другої ноги.

Міністерство оборони повідомило, що дівчатам по 23 роки. Вони – випускниці цивільних медичних вишів. Нещодавно вступили до військово-медичної академії, і саме мали отримати військову форму, повідомляє Міністерство оборони.

Що стосується винуватця ДТП, він не був викладачем в академії, повідомив Валерій Савицький.

Він офіцер управління, який став до виконання своїх обов’язків буквально в тому місяці (в липні – Ред.), перевівся до нас в академію. До цього він служив в інших місцях”, – розповів керівник вишу.

Мені соромно як керівнику, що я за гарними службовими рекомендаціями, за відзнаками за участь в АТО не зміг роздивитись справжнє обличчя військовослужбовця, який здійснив даний наїзд“, – заявив Савицький.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’яний військовий врізався в курсанток у Києві: двом ампутували ноги