facebook

Отруєння Навального: Німеччина готова ввести санкції проти Росії

Міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас заявив, що уряд ФРН готовий ввести дипломатичні санкції щодо Росії через отруєння опозиціонера Олексія Навального.

Німеччина розглядає можливість запровадження дипломатичних санкцій проти Росії через отруєння опозиціонера Олексія Навального.

Це станеться в разі, якщо причетність Кремля до злочину буде доведена, або якщо Москва відмовиться співпрацювати зі слідством. Про це заявив очільник МЗС Німеччини Хайко Маас.

Російський опозиціонер досі в тяжкому стані, втім загрози життю немає, – повідомили лікарі клініки “Шаріте”, де перебуває чоловік. Політик на штучній вентиляції легень, утім його стан покращується.

На початку тижня німецькі медики підтвердили, що Олексія Навального таки отруїли. Яким саме токсином, усе ще з’ясовують. ЄС, Велика Британія, США і НАТО закликали Росію провести прозоре розслідування інциденту й притягнути винних до відповідальності. Російські лікарі факт отруєння заперечують.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 20 серпня в Росії екстрено госпіталізували Олексія Навального. У нього підозрюють отруєння токсинами. У штабі політика припускають, що його могли отруїти невідомою речовиною, підмішаною в чай.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Отруєння Навального: Німеччина готова ввести санкції проти Росії