facebook

Кондитерська корпорація “Roshen” в день річниці Іловайської трагедії відкрила музичний фонтан

Кондитерська корпорація “Roshen”, що належить родині колишнього президента України Петра Порошенка, в день річниці Іловайської трагедії відкрила на території Київської кондитерської фабрики новий світлодинамічний музичний фонтан.

“Кондитерська корпорація” Roshen “завершила проект реконструкції території Київської кондитерської фабрики і ми раді запросити вас відвідати оновлену локацію Roshen Plaza”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі, динамічний фонтан зі світломузичним шоу є частиною площі Roshen. Площа сухого фонтана становить 1 000 кв. м. Струмені фонтану розташовані так, що між ними можна спокійно гуляти. Понад 100 гейзерів досягають 2 м у висоту в пішохідному режимі і 3 м в режимі шоу.

Відкриття фонтану відбулося о 21:00.
Варто зазначити, що корпорація екс-президента відкрила новий майданчик в суботу, 29 серпня, коли в Україні вшановують пам’ять загиблих під час Іловайської трагедії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У річницю Іловайської трагедії корпорація Рошен відкрила музичний фонтан в Києві. Барвиста історія про брехливого цинічного патріота”, – прокоментувала цю новину журналістка Світлана Крюкова.

Нагадаємо, в серпні 2014-го сили ЗСУ опинилися в оточенні противника. 29 серпня українські частини спробували вийти з оточення, під час якого їх атакували. Загинули сотні українських військових, ще сотні потрапили в полон.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кондитерська корпорація “Roshen” в день річниці Іловайської трагедії відкрила музичний фонтан