facebook

Телеведучий Дроздов вважає протести в Білорусі безглуздими, бо не зносять пам’ятники Леніну (ВІДЕО)

Остап Дроздов розчарований Беломайданом.
Львівський телеведучий Остап Дроздов заявив, що в протестах в Білорусі немає ніякого сенсу. За словами Дроздова, протестуючі повинні валити пам’ятники Леніну, але за місяць протестів поки що не зробили цього.

Вирок всім нашим сусідам-сябрам: національно-визвольна боротьба не може відбуватися під пам’ятником Леніну і на проспекті Леніна – до побачення! Якщо ви при своїх протестах, які вже мало не місяць відбуваються, ще не завалили того лисого старого сифілітика-бовдура, то гріш вам ціна! “, – висловив думку Дроздов.

Він журиться, що білоруський народ не ставить питання про вихід з «російської орбіти і того отруєного «Русского мира”.

Я розумію, що не можна ставити такі високі запити народу, який 28 років під тим колгоспником, дозволив себе затягнути до союзної держави з РФ, дозволяв у своїй країні бути російським військам, дозволяв забрати білоруську мову і нав’язати їм другу державну російську, а, значить, знищити свою національну мову – цей народ потроху встає. Але, вибачте, він не може вставати під пам’ятником Леніну. Треба ж якось ставити питання обриву прив’язки до всього радянського. Пам’ятник Леніну в 2020 році може бути тільки в недокраїнах, тільки в примітивних радянських недодержавах… “, – висловився Дроздов.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Телеведучий Дроздов вважає протести в Білорусі безглуздими, бо не зносять пам’ятники Леніну (ВІДЕО)