facebook

Щойно! Виснажена Тимошенко Звернулась До Нації

Нардеп повідомила, що в неї пройшов кризовий стан хвороби

Лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка захворіла на коронавірус, повідомила, що їй вдалося пережити кризовий стан хвороби. Політик поступово починає повертатися до нормального життя. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, хоча й до одужання ще далеко, тепер уже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя.

“Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом… А сьогодні, нарешті, кризовий стан вдалося пережити, і хоч до одужання ще далеко, тепер вже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя.

Саме зараз, сьогодні, я хочу подякувати всім, хто мене лікував, хто молився за моє здоров’я, хто в перші хвилини біди кинувся на допомогу, передаючи ліки, поради по лікуванню, рятівні пропозиції. Усе це було вчасно, потрібно і все це допомогло мені боротися з цією бідою”, – зазначила Юлія Тимошенко.
Політик також зазначила, що хвороба допомогла їй усвідомити, як багато тих, кому вона небайдужа.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Іноді я думаю, що я багато чого в житті програла… Але зараз я зрозуміла, що це не так. Не так, тому що у мене є найцінніше, що може бути у щасливої людини – це ви, мої рідні, мої друзі, мої однодумці й мої опоненти, люди, які близькі мені по духу, з якими я знайома все життя, або з якими я не знайома зовсім, люди, які по-справжньому небайдужі мені і яким по-справжньому небайдужа моя доля”, – резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що народна депутатка України від фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко заразилася COVID-19. Також у ЗМІ з’явилася інформація, що разом із Юлією Тимошенко коронавірусом заразилися її дочка Євгенія та зять. Проте, в “Батьківщині” про це не повідомляли.

Згодом стало відомо, що Тимошенко перебувала у критичному стані, а також її підключали до апарату ШВЛ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щойно! Виснажена Тимошенко Звернулась До Нації