facebook

“Влада на все готова, щоб здати нас” – ветерани відреагували на домовленості ТКГ

РОК сьогодні вийде до будинку Зеленського, а також закликає проукраїнські сили в парламенті ініціювати імпічмент

На домовленості в ТКГ щодо спільного із бойовиками інспектування ділянки біля Шумів відреагували ветерани російсько-української війни. Своє звернення оприлюднив ветеран АТО Гліб Бабич. Про це повідомляє “5 канал”.
“Це вказує на те, що влада готова дійсно на все, щоб здати нас не умовно, а в пряму. Завтра, якщо це ганебне рішення не буде спростоване, ми будемо реагувати у спосіб, який надає нам закон, Конституція, і права громадян на захист своєї держави. Час попереджень майже закінчився“, – заявив Бабич.
На подію відреагували і спільноті “Рух опору капітуляції”. Там закликали всіх небайдужих проїхатися до резиденції президента Володимира Зеленського у Конча-Заспі.

Також активісти закликали проукраїнські сили у Верховній Раді негайно розпочати процедуру імпічменту Президента України Володимира Зеленського як особи, що здійснила державну зраду.

Нагадаємо, в так званому “МЗС ДНР” повідомили, що “представники “ДНР” і України в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню проведуть спільну інспекцію в селищі Шуми під Горлівкою 10 вересня”. Пізніше цю інформацію підтвердили і в Офісі президента.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Влада на все готова, щоб здати нас” – ветерани відреагували на домовленості ТКГ