facebook

НАБУ затримало на хабарі помічника “слуги народу” Юрченка, – Лерос

Народний депутат від партії “Слуга народу” Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського в тому, що він покриває помічника депутата Олександра Юрченка, якого НАБУ спіймало на хабарі. Про це Лерос пише на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, НАБУ 2 дні тому затримало помічника Юрченка, який узяв перші 13 тисяч з 200 тисяч доларів, переданих нардепу за законопроект, пов’язаний з побутовими відходами.
Лерос підкреслив, що НАБУ не один місяць “вело” нардепа і зібрало достатньо доказів, але генпрокурор Ірина Венедіктова “не здає свого нардепа” і блокує по ньому санкцію. Лерос також звинуватив генпрокурора в тому, що вона підписала санкції проти нього, навіть не читаючи.
Зеленському стало відомо про це в той же день, але в його команді хабарників ловити не можна, тому він зараз робить усе можливе, щоб «порішати» цю справу і, як завжди, в його офісі працює «режим тиші» про корупцію”, – написав нардеп.Він заявив, що Зеленський всім бреше, кажучи, що при ньому зняли недоторканність з депутатів і стало тільки гірше, тому що “санкцію може дати тільки його ручний прокурор “слуга народу” Венедіктова, яка це робить тільки проти опонентів режиму Зеленського”.
Зробили всіх разом!”- додав Лерос.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

НАБУ затримало на хабарі помічника “слуги народу” Юрченка, – Лерос