facebook

“Все прос*али ви”: Жириновський влаштував істерику в прямому ефері через українську мову (відео)

Скандальний політик Володимир Жириновський влаштував істерику в прямому ефірі російського телеканалу через запровадження української мови навчання в усіх школах України.


Так, під час пропагандиської програми “Недільний вечір з Володимиром Соловйовим” Жириновський заявив, що в Україні “змушують вчитися в початковій школі чужою мовою”.
Спочатку він заявив, що Білорусь – це вже не проросійська, а проНАТОвська країна, яка ніколи не повернеться в сферу впливу РФ, а потім традиційно переключився на Україну.

Ви поки тут стоїте, російські діти вже вчаться українською мовою. Це ганьба країні, яка захищає росіян…Через 20 років вони будуть справжніми українцями, які ненавидять свою країну…Все прос*али ви, ні на що не здатні! Якби цю країну отримав би Чингісхан, зараз би вся Європа говорила б монгольською, а у вас російську мову забороняють скрізь”, – заявив Жириновський.
Він запевнив усіх у тому, що однією Білоруссю не закінчиться.

Уже в наших національних регіонах переписують підручники. На латиницю переходитимуть? На арабську мову будуть переходити? Мечеті будуть скрізь? Що ви скажете через 20-30 років? Ой, давайте домовлятися з Ер-Ріядом?!”– фонтанував політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Уривком програми із заявами Жириновського поділився в соцмережах відомий український блогер і ветеран АТО Анатолій Штефан з позивним “Штірліц”, підкресливши, що Володимира Вольфовича “бомбить” від української мови

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Все прос*али ви”: Жириновський влаштував істерику в прямому ефері через українську мову (відео)