facebook

Мер Кличко відповів на заяву «ЄС», що «УДАР» йде на вибори самостійно та ні з ким не торгується

«УДАР» іде на вибори самостійно – будь-яке об’єднання можливе лише навколо інтересів киян.

За його словами, будь-яке об’єднання можливе лише навколо інтересів киян.

«УДАР» іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось! Будь-яке об’єднання можливе лише навколо інтересів киян. Ми працюємо з киянами і для киян!» – зазначив Віталій Кличко.

Друзі! Сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на посаду мера Києва деякими іншими політичними силами. Розумію, що чимало партій сьогодні хочуть, щоб Кличко був їхнім мером. Я ж знову чітко скажу всім: я є і буду мером тільки киян! І завжди був відповідальним тільки перед киянами. Бо саме вони довірили мені втілювати зміни в Києві, обравши мером столиці. Я вдячний за підтримку кожному мешканцю нашого міста. “УДАР” іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось! Будь-яке об’єднання можливе лише навколо інтересів киян. Ми працюємо з киянами і для киян!
Він зазначив, що є та буде мером тільки киян.

«Сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на посаду мера Києва деякими іншими політичними силами. Розумію, що чимало партій сьогодні хочуть, щоб Кличко був їхнім мером. Я ж знову чітко скажу всім: я є і буду мером тільки киян! І завжди був відповідальним тільки перед киянами. Бо саме вони довірили мені втілювати зміни в Києві, обравши мером столиці. Я вдячний за підтримку кожному мешканцю нашого міста», – підсумував Віталій Кличко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося раніше, голова Київської міської організації «Європейської солідарності» Володимир Прокопів на з’їзді 16 вересня заявив, що партія підтримає на виборах мера Києва нинішнього міського голову Віталія Кличка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мер Кличко відповів на заяву «ЄС», що «УДАР» йде на вибори самостійно та ні з ким не торгується