facebook

Український прикордонник образив ЗСУ: його особу встановили

Український прикордонник Ігор Шарун опублікував в соціальній мережі ТікТок відео, на якому порівняв воїнів Збройних сил України зі свинями.

Публікація з образами набрала 119 тисяч переглядів, близько п’яти тисяч лайків і 570 репостів від громадян Росії, які продовжили його масово поширювати. Про інцидент розповів офіцер ЗСУ, полковник Анатолій (Штірліц) Штефан у себе в Facebook (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).
За його інформацією, автор ролика є військовослужбовцем Державної прикордонної служби у Волинській області. Після прохання офіцера в коментарях видалити відео, прикордонник грубо відмовив йому.

Після заскрінення всіх матеріалів і встановлення особистих даних я написав інший коментар під відео. Оприлюднивши його особисті дані (день народження і домашня адреса), які є у вільному доступі, і що це його сторінка, а також попередження, що даний факт буде оприлюднено. Після цього майже відразу він видалив дане відео, змінив налаштування на своїй сторінці на зачинена, а вже через кілька хвилин повністю видалив цей аккаунт, – розповів Штефан.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Офіцер ЗСУ зазначив, що не опублікував побачене відео в зв’язку з етичними нормами та придатності його поширення російськими пропагандистами.

Штефан підкреслив, що вважає неприпустимою поведінку військовослужбовця і попросив призначити службове розслідування за даним фактом. Самого Шаруна він закликав записати звернення з вибаченнями перед воїнами ЗСУ за свідоме поширення дискредитуючих матеріалів щодо українського війська та підігріву російської пропаганди на сьомому році війни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Український прикордонник образив ЗСУ: його особу встановили