facebook

Передвиборчі обіцянки: Верещук з’їздила на Троєщину і змінила свою думку про метро

Чим ближче місцеві вибори в Україні, тим щедрішими стають обіцянки кандидатів

Кандидатка на посаду міського голови Києва, народна депутатка від Слуги народу Ірина Верещук, яка ще зовсім недавно заявляла, що у будівництві метро на Троєщину немає жодного сенсу, тепер передумала.
В ефірі одно із телеканалів вона з гордістю розповіла, що зараз активно їздить по Києву в одного дня вже о 7 ранку буле на Троєщині.

Я сьогодні вранці була на Троєщині. Я хотіла провести експеримент. Подивитися, чи я доїду громадським транспортом. Стала там, де має бути метро, – біля райдержадміністрації. Де би мало виходити метро там досі ростуть дерева. І спробувала доїхати. Нам автобус помахав хвостом, навіть не зупинився”, – поскаржилася депутатка. При цьому, вона не уточнила, чи була у тому місці, де вона стояла, зупинка громадського транспорту.

На початку вересня в інтерв’ю журналу “Хмарочос” нардепка заявила: “Людей лише продовжують годувати старими обіцянками на кшталт троєщинської гілки метро, у будівництві якої я не бачу сенсу. Метро на Троєщину — це дорога утопія, на якій, за рахунок міського бюджету, наживатимуться підрядники. Її можна замінити іншими транспортними проектами, тими ж швидкісними трамваями, як це пропонував Світовий банк”.

Однак Зараз Верещук вже заявляє, що альтернативи для Троєщини не існує: “Я зачекала 40 хвилин… Отже метро на Троєщину має бути. Немає іншого рішення”. Вона перерахувала очільників Києва, які обіцяли побудувати метро на Троєщину, і вирішила пообіцяти те ж саме.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Передвиборчі обіцянки: Верещук з’їздила на Троєщину і змінила свою думку про метро