facebook

Утікач Азаров раптово запропонував навести порядок в Україні: “Шмигаля і цю шантрапу…”

Бувший прем’єр-міністр України Микола Азаров, який проживає в Росії, розкритикував дієвість українського уряду

Як передає Politeka.net, свою оцінку роботи чинного кабміну він дав у прямому ефірі телеканалу “Наш” ( щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця)

Якби це залежало від мене, то я б Шмигаля і цю шантрапу… Дивлячись на бюджет, я бачу, що його складали люди без хазяйського підходу до справи, тобто, непрофесіонали. Я б їх негайно відправив у відставку. Буде тільки краще, якщо набрати грамотних людей. Вони є в країні, тому що раніше були нормальні бюджети“, – заявив Азаров.

Раніше на своїй сторінці Микола Азаров заявив, що в 1922 році Україна приєдналася до СРСР без багатьох регіонів: Донецька, Луганська, Харкова, Одеси, Криму і навіть Львова.
Всі ці землі Україна отримала, перебуваючи у складі Радянського Союзу, причому повністю безкоштовно! А новоспечені так звані патріоти тільки й навчилися, що землі ці розбазарювати, та ще й ціною десятків тисяч людських життів“, – написав Азаров.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Микола Азаров був прем’єр-міністром України з березня 2010-го по січень 2014 року. Після зміни влади в 2014 році покинув країну і зараз проживає в Росії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Утікач Азаров раптово запропонував навести порядок в Україні: “Шмигаля і цю шантрапу…”