facebook

“Фаворит у Зеленського”: Фокіна хочуть замінити на Тищенка в Мінських переговорах

Нардеп Микола Тищенко може зайняти місце Вітольда Фокіна в ТКГ в Мінську

В ОП замість Фокіна розглядають…Миколу Тищенка на посаду представника в ТКГ по Донбасу. Як то кажуть: вдаримо “велюром” по переговорах. Насправді це якесь пекло. Людина, яка вже зашкварилась де тільки можна. І з “Велюром” і з висловлюваннями, і з київськими виборами…тепер буде вирішувати питання “миру” на Донбасі“, – обурився експерт.

За його словами, таке призначення нічого не змінить в процесі переговорів, а може ще й зашкодить.

Інсайди кажуть, що Тищенко є фаворитом у Зеленського, а Єрмак вважає його одним з кращих кандидатів. Словом, один краще іншого. Тобто замість зашквареного промосковськими заявами Фокіна хочуть замінити на не менш зашквареного Тищенка. Куди вже гірше і куди котиться наша країна“, – обурюється Смолій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше ми повідомляли, що Вітольд Фокін зробив скандальну заяву, назвавши нібито справжню причину початку війни на Донбасі.
Зокрема, заступник глави делегації України в ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі впевнений, що війна на Сході України почалася через мовне питання, а “мовний закон” нібито суперечить Конституції.

Також ми повідомляли, що глава ТКГ в Мінську Леонід Кравчук розповів, що під час засідання тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі, що проходив 18-19 серпня, Росія поставила ультиматум про зміну Верховною Радою України постанови про місцеві вибори 2020 року.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Фаворит у Зеленського”: Фокіна хочуть замінити на Тищенка в Мінських переговорах