facebook

СБУ допомагає Нелі Штепі прибрати конкурентів на виборах в Слов’янську ОТГ Павла Придворова

Скандально відома Неля Штепа використовує зв’язку в українських спецслужбах, щоб усунути свого головного конкурента на виборах мера Слов’янська Павла Придворова

Так, стало відомо, що СБУ відкрила кримінальне провадження на керівника Слов’янського машинобудівного заводу, кандидата на пост слов’янського градоначальника від партії «Опозиційна платформа – За життя» Павла Придворова.
Як пише видання, в спецслужбі вирішили відкрити справу через те що його завод «виконував замовлення з Росії». Після цього територіальна виборча комісія спробувала не допустити Придворова до участі у виборах.

Як вважає «Антикор», такі дії влади «безпосередньо ініціювала Неля Штепа». У 2017, коли вона перебувала в Харківському СІЗО, Штепа пішла на співпрацю з СБУ і «здала» жителів міста Слов’янськ, які в 2014 стояли на блокпостах навколо міста, і тих, хто брав участь у підготовці так званого референдуму 11 травня 2014 року. З тих пір, як стверджує ЗМІ, «Штепа активно співпрацює з українськими спецслужбами, цю інформацію, зокрема, підтримує той факт, що виборчий штаб Штепи очолює« смотрящий »від СБУ, полковник Сергій Спаситель». Саме він як то кажуть в матеріалі, організував пресинг Придворова.

Полковник СБУ Сергій Спаситель на нараді з Нелею Штепа і співробітниками штабу Партії миру і розвитку в Слов’янську.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, Спаситель є цивільним чоловіком і бізнес-партнером Ольги Алтунина – кандидата в мери від «Слуги народу».

Також журналісти відзначили, що в одному з округів Слов’янська першим номером в списку «Партії миру і розвитку», яка висунула Нелю Штепу, йде екс-кандидат від «Слуги народу» на парламентських виборах, і раніше керівник «Зе-команди» в Слов’янську Василь Патлачук.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

СБУ допомагає Нелі Штепі прибрати конкурентів на виборах в Слов’янську ОТГ Павла Придворова