facebook

“Просто безсовісно бреше!”: постраждала в ДТП з Сопельник шокувала словами про Притулу. “Боротьба за мерську табуретку”

Потерпіла в ДТП за участі Лілії Сопельник, тещі кандидата в мери Сергія Притули, Анжела Печенізька звинувачує Притулу у брехні щодо нібито її відмови від допомоги і використання ним аварії в політичних цілях.

“Мені дуже не подобається поведінка як адвоката, так і зятя Лілії Сопельник Сергія Притули, тому що він скрізь зараз починає заявляти про те, що ми відмовлялися від допомоги, що ми всі зустрічі відхиляли, тобто, що ми йшли в ігнор. Хочу сказати, що людина просто безсовісно бреше. Я, звичайно, розумію, що він зараз бореться за мерську табуретку, але не варто брехати там, де взагалі-то була біда і біда велика”, – сказала потерпіла.

Вона додала, що у Сопельник і її родичів була можливість допомогти потерпілим, але вони нею не скористалися.

Якби вони хотіли допомогти – у них була для цього можливість. І адвокати мої були готові говорити, і рахунок був відкритий – будь ласка, ніхто не приховував, хочете – допомагайте. Але за весь цей час жодного разу Лілія Сопельник до мене в реанімацію не прийшла і з лікарями не говорила, як мій стан, ні сама сім’я Притули, хоча вони розповідають, як вони нам допомагають”, – додала Печенізька.

Потерпіла також звинуватила Притулу у використанні ДТП у своїх політичних цілях як кандидата в мери столиці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ось це брехня … він звинувачує когось у політичних цілях, хоча сам цю аварію і використовує в політичних цілях. Як то кажуть, негативна реклама – теж реклама”, – підкреслила вона.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Просто безсовісно бреше!”: постраждала в ДТП з Сопельник шокувала словами про Притулу. “Боротьба за мерську табуретку”