facebook

На Рівненщині дві вчительки побились на уроці. Відео

На Рівненщині дві вчительки побились на уроці. 

У селі під Рівним дві вчительки побились на уроці. Сталось все на очах у першокласників. Після інциденту батьки перестали пускати дітей до школи. Хвилюються за їх емоційний стан.
Більше того бояться аби одна з педагогів не почала застосовувати фізичну силу і до учнів. Наразі в ситуації розбирається комісія з управління освіти, повідомляють Рівненські новини.

Нагадаємо, на сьогодні у 42 країнах світу функціонує 193 суботні та недільні українські школи. Також відомо, що українська мова викладається на 69 факультетах у 25 країнах світу.

Про це повідомила директорка Департаменту комунікацій та публічної дипломатії МЗС Алла Польова під час конференції “Перспективи викладання та вивчення української мови як іноземної”, пише 24 канал.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завдяки Міністерству закордонних справ у 2019 році держава підтримала 164 проєкти суботніх і недільних українських закордонних шкіл. До слова, українську мову і культуру вивчають також в Кембриджі.

За словами очільниці департаменту МЗС, Україна надає фінансову допомогу цим школам, сприяє забезпеченню їх підручниками, методичними посібниками й зошитами.

Проте Алла Польова розповіла, що на сьогодні, на жаль, немає жодної української школи в повному розумінні цього слова, щоб викладали не просто українською мовою, а від першого до останнього класу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Рівненщині дві вчительки побились на уроці. Відео