facebook

“Велика втрата для України”: від коронавірусу помер відомий український професор

Від ускладнень коронавірусу помер відомий професор, доктор економічних наук, декан географічного Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ярослав Олійник. Він видав сотні праць, які мають неоціненну вартість для географії та економіки України.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на інформацію Кафедри економічної та соціальної географії КНУ імені Тараса Шевченка.

На рідній кафедрі Ярослава Олійника зазначають наступне:

“Географічна спільнота понесла величезну втрату – помер наш Декан, багаторічний Завідувач кафедри Академік ЯРОСЛАВ ОЛІЙНИК
Сумуємо
Вічна і світла пам’ять
Царство Небесне
Щирі співчуття рідним і близьким”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень у свою чергу також підвердив смерть великого науковця:
“Тільки що стало відомо про смерть академіка Національної академії педагогічних наук України, члена президії академії, декана географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка професора Олійника Ярослава Богдановича. Причина смерті – коронавірус. Не можна повірити. Завжди активний, динамічний, дійовий Ярослав Богданович був прикладом для усіх, з ким він спілкувався. Надзвичайно порядна і обов‘язкова людина. Патріот України. Великий захисник географії. Нам усім буде його не вистачати. Вічна і світла пам‘ять Ярославу Богдановичу Олійнику! Щирі співчуття рідним і близьким.”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Велика втрата для України”: від коронавірусу помер відомий український професор