facebook

Ви Президент України чи слуга Путіна?!: священик із Львівщини “розніс” Зеленського

Священик УГКЦ із Львівщини (м. Червоноград) написав Відкритий лист Президенту України Володимиру Зеленському і “слугам народу”.

Хто вони, звідки взялися і кому служать?! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!“ Найбільшою трагедією України є те, що керують нею ті, які її зовсім не люблять”/ М. Грушевський/.

На шостому році російсько-української війни Україна проходить надзвичайно важке випробування Президентом Зеленським та його партією «зелених слуг», яких нам визначили в Москві для знищення української державності і які поступово, крок за кроком, під мирними закликами про припинення війни намагаються остаточно віддати Україну в «путінські обійми».

Саме промосковські олігархи за допомогою своїх медіа ресурсів вивели на пост головнокомандувача українського війська людину, не підготовлену та явно не козацького духу. І це в час війни!

Не пройшло і року президенства Зеленського, як брехня, корупція, зрада та зневага до всього українського хлинула наверх від нього та його зеленого оточення. Кожен день діяльності зеленої влади на чолі з паном Зеленським доводить нам, що вони цілеспрямовано ведуть Україну до повної капітуляції перед Москвою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Син священника Степан Бандера наголошував, що по овочах пізнається дерево, а чинники політичного життя по ділах. Якщо злочинцем стає влада, то суддею можуть стати всі громадяни, що трапилося в нашій історії зовсім недавно. Вам, пане Президенте, Бог дав владу, якої не мав до Вас ніхто. Не допустіть того, чого прагне Москва та її п’ята колона на чолі з Медведчуком – хаосу та протистояння. Станьте на боці народу. І народ підтримає Вас. Народ – мудрий.

З цього приводу Б. Олійник зазначав: Народ не візьмеш на макуху, Він заздаля розрізнить чин, І хто є син мого народу, А хто по духу Бені, Пені син…

Данте Аліг’єрі у своєму безсмертному творі визначає майбутнє найгарячіше місце в пеклі для тих, хто в час лихоліття для народу зберігає нейтралітет і мовчить. Так, Володимире Олександровичу, саме Ви мовчите і спостерігаєте, як головний посіпака Вашої промосковської адміністрації Єрмак разом з комуністами Фокіним та Кравчуком здає без бою Україну Путіну. Саме Ви зайняли нейтралітет і не можете назвати Росію агресором, а Путіна злочинцем, забороняючи українській армії захищати українську землю.

Хто Ви – Президент України чи слуга Путіна?! Але не забувайте, пане Президенте, і ви, випадкова зелена більшість, що український народ пам’ятає слова Миколи Міхновського, які звучать так: «Існує єдина у світі гарантія політичної свободи – це власна сила».

Україна має героїв, які майже без зброї, просто з Майдану пішли захищати рідну землю і захистили!!! Вони не хотіли стати рабами чужинців і віддати даровану Богом свободу. Вони віддавали найдорожче – своє життя, щоб тільки не вмерла Україна. Пам’ятайте про це так звані слуги народу, а насправді слуги Путіна, Коломойського.

Бог є Любов! І хто перебуває в любові, в тому перебуває Бог. Молюся за Вас, Володимире Олександровичу, щоб Ви полюбили цей народ, над яким Вас поставив Бог! Ніколи не забуду спів воїнів-добровольців у Пісках біля Донецька: «Любові Божої дар з’єднав нас воєдино, і ні москаль, ні лях, ні яничар тебе не скривдять, нене-Україно, допоки в серці б’є козацький жар!». Я щиро бажаю Вам, пане Президенте, щоб ці слова пройшли крізь Вашу душу і наповнили Ваше серце любов’ю до Бога та України! Якщо з нами Божа любов, хто проти нас? Ми непереможні!

Священик Михайло Нискогуз

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ви Президент України чи слуга Путіна?!: священик із Львівщини “розніс” Зеленського