facebook

Представники ОПЗЖ напали на журналіста на Одещині

У суботу, 17 жовтня, в селищі Великодолинське Одеської області троє невідомих напали на головного редактора місцевого видання Романа Варшанідзе, коли той знімав репортаж про прийдешні вибори.

Троє невідомих спричинили головному редактору місцевого друкованого видання тілесні ушкодження у вигляді забоїв м′яких тканин та струсу мозку. Постраждалого доставили у лікарню, йому надано медичну допомогу. Подію поліцейські кваліфікували як погроза або насильство щодо журналіста та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Сам потерпілий запевняє, що на нього напали представники політсили “Опозиційна платформа – За життя”. Він розповів, що на нього напали, коли він приїхав до селища Великодолинське на зустріч із кандидатом на посаду голови міськради.

На мене, як журналіста “Альтернатива.орг”, вчинено напад представниками ОПЗЖ. Напад скоєно у смт Великодолинське, куди я приїхав на зустріч з кандидатом на пост голови Великодолинської селищної ради Юрієм Нікітінським. Методи насильства “партії війни” переносяться і в мирне життя”, – повідомив головний редактор овідіопольського видання Роман Варшанідзе.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Представники ОПЗЖ напали на журналіста на Одещині