facebook

«Дуже переживав»: коханка блогера Стужука поділилася подробицями відносин

Дівчина деякий час зустрічалася з Дмитром після того, як він розлучився з Софією.

Коханка помер на тлі ускладнень через коронавируса блогера Дмитра Стужука поділилася подробицями відносин з чоловіком.

Після розлучення з дружиною Софією багатодітний батько кілька тижнів зустрічався з актрисою Надін Медведчук. Вже при першій розмові з нею Дмитро заявив, що повертати сім’ю не має наміру і відкритий для нових відносин.

Актриса була на сьомому небі від щастя і повністю довірилася партнеру, проте в один з днів Стужук несподівано кинув Медведчук і полетів до Соні, яка в той момент відпочивала в Туреччині з дітьми.

«Сказав, якщо помириться з Софією, то розповість мені. Це для мене було точкою в нашому романі. Я за те, щоб сім’я була повноцінною, батько був поруч з дітьми», – пояснила вона журналістам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про проблеми зі здоров’ям у блогера Надін не знала. Стужук завжди знаходився у відмінній формі, позаздрити якої могли інші бодібілдери.

Медведчук також пригадала, що як тільки вона зійшлася з багатодітним батьком, то відразу почала отримувати повідомлення про те, що той – абьюзер.

«Діма через це дуже переживав. Йому було важливо думку кожного передплатника, він перечитував всі коментарі та повідомлення в Ю Я. Це була людина дійсно з великим серцем і доброю душею », – наводить слова дівчини« Старх».

Після того, як чоловіки не стало, Медведчук поспішила зв’язатися з Софією Стужук, щоб підтримати її і запропонувати свою допомогу. Перша ж зустріч коханки і дружини сталася в стоматологічній клініці.

«Коли Діма помер, я писала Соні, хотіла допомогти… Розумію її стан. Величезний потік смс і дзвінків, мабуть, потрібно просто час. Але подумки я її підтримую», – резюмувала вона.

Раніше стало відомо, що незадовго до своєї смерті Дмитро втік з лікарні.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Дуже переживав»: коханка блогера Стужука поділилася подробицями відносин