facebook

Рожден Анусі розповів про відносини з Анною Седоковою та Діаною Арбеніної

9 березня на телеканалі СТБ стартував восьмий сезон популярного шоу «Холостяк», головним героєм якого став Рожден Анусі.

У першому випуску шоу Холостяк познайомився з усіма учасницями проекту і вже провів першу церемонію троянд, за підсумками якої боротися за серце співака залишилося тринадцять дівчат.

Перед знайомством з дівчатами, він розповів про свої стосунки зі співачкою Анною Седоковою: «Так, ми пробували з Анею побудувати відносини, але в певний момент ми зрозуміли, що два артиста — це дуже складно. Тому кожен пішов своїм шляхом».

На запитання ведучого шоу Григорія Решетника, чи готовий був стати батьком для дітей Анни співак відповів: «Так, безумовно. Чим більше прив’язується до дітей, тим складніше розлучатися з чоловіком», — пояснив Ануси.

У 2012 році брав участь в шоу «Голос країни» на 1 + 1, де був підопічним зіркового тренера, лідера рок-групи «Нічні снайпери» Діани Арбеніної.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Григорій Решетник також зауважив, що в ЗМІ ходили чутки про те, що він і Діану пов’язували романтичні відносини. «Ну, у нас є любов, але суто дружня», — прокоментував співак.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Рожден Анусі розповів про відносини з Анною Седоковою та Діаною Арбеніної