facebook

“Біси і духи існують”: скандальна дружина Медведчука Марченко влаштувала істерику через свято

Скандальна дружина кума Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко влаштувала істерику через святкування Геловіну. Ведуча з цього приводу зробила “скрєпну” заяву в стилі Російської православної церкви.


Про це вона написала на своїй сторінці в “Інстаграм”.

“Миле, атмосферне таке свято з “душком”… А коли воно стало вашим? Коли стало милим? А ви взагалі знаєте, про що “свято”? Звідки воно? А я розповім вам. Це гримуча суміш язичницьких ритуалів кельтів із культом смерті, який проповідується сатанистами…” – висловилася Марченко.

 

Марченко закликала не святкувати Геловін.

Артистка додала, що Геловін буквально “перетворює людей на зомбі”, якими потім легко керувати. Ведуча підкреслила, що Геловін є “бісівським карнавалом”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нав’язування цих ритуалів тихесенько так, легенько – типовий прийом для зняття напруженості в суспільстві, викликаної соціальними проблемами. Такими людьми легше керувати, вони живуть одним днем і не переймаються щодо майбутнього життя, для них не існує моральних обмежень, рамки пристойності стираються – і вуаля: вам вже не потрібна маска зомбі, ви вже ним і є… Веселий бісівський карнавал уже схожий на бал “Титаніка”, що тоне, з тією лише різницею, що це не кіно… Вже завтра зло розпорядиться знеціненим вами життям”, – вказала вона.

Марченко виступила проти Геловіна.

Також Марченко порадила тим, хто все ж буде відзначати свято, не скаржитися потім, що в їхнє життя через це прийшли біди і нещастя.

“Вирішувати, звичайно вам, але ви повинні знати, що духи злоби існують і вони вам зовсім не друзі. Тому не нарікайте, якщо у вас завтра почнуться проблеми, невдачі і втрати – якщо сьогодні ви готові прикрасити свою голову ріжками. І знайте: ті, хто “привчив” вас до цього “свята”, вже повністю вас контролюють…” – підсумувала вона.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Біси і духи існують”: скандальна дружина Медведчука Марченко влаштувала істерику через свято