facebook

“5 трупів розкинуло по дорозі, вмирали по черзі”: п’яний мажор-наркоман на “Мерседесі” вбив цілу сім’ю, суд виніс вирок (фото)

Винуватця кривавої аварії на Столичному шосе у Києві, в якій загинула ціла сім’я, Антона Желепу засудили до 10 років за гратами.


Про це сповістила речниця Київської прокуратури Надія Максимець, передає УП.

Відповідне рішення суд виніс у понеділок, 2 листопада.

Зазначається, що суд також позбавив злочинця права керувати транспортним засобом строком на 3 роки. Разом з тим, його зобов’язали відшкодувати матеріальну шкоду потерпіолим.

Як засвідчили експертизи, в момент скоєння аварії чоловік перебував під дією алкоголю та наркотиків.

За словами речниці прокуратури, на суді чоловік повністю визнав свою провину та попросив вибачення у потерпілих. Від адвоката він відмовився.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аварія на Столичному шосе у Києві:
12 липня внаслідок ДТП на Столичному шосе у 5 км від Києва загинуло двоє дорослих і двоє дітей. Правоохоронці затримали 39-річного водія-правопорушника.
Водій “Мерседеса” зіткнувся з іншим авто, що рухалося попереду у попутному напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль “Хюндай”, в якому їхали постраждалі. Драгер показав, що водій був п’яний.
Чоловік, який був за кермом “Мерседеса”, був неодноразово судимий за різні злочини та адміністративні порушення, в тому числі, автомобільну аварію.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“5 трупів розкинуло по дорозі, вмирали по черзі”: п’яний мажор-наркоман на “Мерседесі” вбив цілу сім’ю, суд виніс вирок (фото)