facebook

“Тобі скоро буде пам’ятник” – на Закарпатті люди оточили прикордонний підрозділ (відео)

Цієї ночі на Закарпатті, декілька десятків місцевих жителів оточили прикордонний пункт “Богдан”, щоб залякати правоохоронців. Та змусити погрозами і нецензурною лайкою стати лояльнішими до контрабандистів.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на ДПСУ

Прикордонники затримали контрабандистів, які намагались пронести незаконне куриво в Румунію. Однак румунські правоохоронці помітили пачкарів та відкрили вогонь по порушниках, тому молодики кинули сигарети та повернулись на територію України.

Прикордонники “Богдану” настигнули контрабандистів, якими виявились місцеві жителі. Чоловіки вже не раз потрапляли в поле зору вартових кордону, як контрабандисти.

Порушників доставили на прикордонний пункт для складання адмінпротоколу за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». У ході складання протоколів, один із порушників спробував втекти, проте його затримали та, за злісну непокору прикордонникам, склали також адмінпротокол за ст. 185-10 КУпАП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Невдовзі, біля прикордонного загону почали групуватись місцеві мешканці, вимагаючи порвати адмін протоколи. Поміж «пікетувальників» були й фігуранти інших затримань на кордоні та їхні родичі. З натовпу на адресу прикордонників лунали нецензурна лайка та погрози. «Тобі скоро буде пам’ятник», – кричала правоохоронцю одна з жінок. Після проведення із пікетувальниками роз’яснювальної роботи, останні розійшлися.

Сьогодні рішенням Рахівського райсуду двох із затриманих визнано винними у вчиненні ними адмінправопорушення передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП та призначено їм покарання у вигляді 10 та 15 діб адміністративного арешту. Розгляд справи щодо третього правопорушника, який намагався втекти від прикордонників, призначено на завтра, 3 листопада 2020 року.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Тобі скоро буде пам’ятник” – на Закарпатті люди оточили прикордонний підрозділ (відео)