facebook

Завжди обирайте професію за знаком Зодіаку

Кожному знаку Зодіаку властиві свої відмінні риси і свій характер, відповідно до яких можна дуже легко визначити, яка робота їм підійшла б найбільше, пишуть fakty.ictv.

Козеріг

Козероги зациклені на собі і своєму успіху, так що їм підходять професії, які дадуть їм можливість стояти біля керма і повністю керувати процесом, – це політики, редактори, режисери, лікарі, менеджери і продюсери.

Водолій

Особливий дар Водоліїв – роздавати слушні поради направо та наліво і співчувати людям. Їм найкраще підходять професії психологів, фотографів, бармена, соціологів, дитячих лікарів і письменників.

Риби

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неконфліктні Риби шалено креативні, але часто професію за них обирають батьки, а вони потім від цього страждають. Радимо придивитися до роботи художника, музиканта і фінансиста (вони ще й гроші непогано рахують).

Овен

Овни – лідери. Все повинно бути за їхнім планом і чітко структуроване. Їм підходять професії IT-шників, вчених, менеджерів, юристів і військових.

Телець

Тельці – магніт для грошей, так що їм найкраще обирати банківську сферу чи приватне підприємництво.

Близнюки

У Близнюків з дитинства неймовірно розвинений талант до базікання – заговорять будь-кого. Ідеальний варіант для них – директор з продажу, адвокат або письменник (з фантазією теж все відмінно).

Рак

Раки впевнені, що все завжди повинно приносити користь суспільству. А ще у них загострене почуття справедливості. Так що їм підходять професії політика, адвоката, правозахисника або лікаря.

Лев

Вважає, що оскільки він прекрасний, то і світ навколо повинен “наздоганяти”. Тому їм підходять творчі професії – візажист, стиліст, перукар, архітектор, дизайнер, актор і навіть комік.

Діва

Не люблять брати на себе відповідальність, тому вважають за краще керувати тишком нишком. Щасливо працюють слідчими, лікарями (але не хірургами), коректорами і менеджерами.

Терези

Терези – майстри домовлятися, трудоголіки і творчі особистості. Завжди знайдуть вихід зі складної ситуації і згладять гострі кути. Їх професії – дипломати, менеджери по роботі з клієнтами, фотографи, журналісти та дизайнери одягу.

Скорпіон

Обожнює говорити з людьми і витягувати з них всі таємниці, щоб потім використовувати в особистих цілях. Успіху домагаються в професіях слідчого, прокурора, журналіста.

Стрілець

Стрільці обожнюють тварин і дітей, тому вибір для них очевидний – ветеринари, педіатри, кінологи, а також захисники тварин. Але, крім цього, вони жити не можуть без адреналіну, тому альтернатива – політичний журналіст або мандрівник.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Завжди обирайте професію за знаком Зодіаку