facebook

“Женя, cпoчaткy ти ходиш в кeпцi з написом “Рohuy!”, крuвляєшcя …а трохи згодом з’являються дyшeрaздiрaющiє статті про бyлiнr твоєї дитuни…”

Вeтeрaн АТ0, блогер Валeрій Прoзапaс прокомeнтував інтeрв’ю донькu шоyменa Євгена Кoшoвoгo

Спочатку тu ходuш в кєпці з напuсом “Рohuy!”, крuвляєшся “та шо тут думать?” і з ідіотськuм вuразом облuччя підтрuмуєш на стадіоні знущання коміка над державнuком – а трохи згодом з’являються душераздірающіє статті про булінг твоєї дuтuнu через те, що “мой папа клоун”.

Ви приклали руку до оскотинювання населення своїм ідіотським йумором, піснями про “горіла хата” та іншою пошлятиною – от і отримуєте результати своєї роботи.

То ж не очікуйте на співчуття населення, ви самі виховували його байдужість та вбивали його гідність – так працює давній закон про яму для інших.

Слуґі” та підслужники затаврували себе назавжди, і це тільки справедливо.” – пише Прозапас у своєму Фейсбук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

12-річна дочка актора студії “Квартал 95” Євгенія Кошового Варвара зізналася, що піддавалася в школі цькуванню через популярність батька. Про це Варвара розповіла в інтерв’ю “КP.UA”.

78

Мені набридло, що мені завжди щось приписують, чого насправді немає. Всі думають, що якщо я проходжу в якомусь проекті далі, то за це платить мій батько. Мене це дістало, якщо чесно. Тому більше і не хочу брати участь у цій всій метушні”, — розповіла Варя.

Через конфлікти з однолітками дівчинка не хоче ходити в школу.

У мене взагалі немає бажання ходити в це неприємне для мене місце. Не бачу сенсу. Не хочу сидіти на одному місці, хочу далі розвиватися. Розумію, що навчання важливе, але як тільки мова йде про школу, уроки, у мене відразу ж пропадає настрій. Тому що моя асоціація зі школою-це булінг. І булінг страшний! Діти думають, що мій тато-клоун. А він не такий!”, – розповіла дівчинка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Женя, cпoчaткy ти ходиш в кeпцi з написом “Рohuy!”, крuвляєшcя …а трохи згодом з’являються дyшeрaздiрaющiє статті про бyлiнr твоєї дитuни…”