facebook

Степанов оголосив про катастрофу і звинуватив у цьому «кожного з нас»

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що ситуація із захворюваністю COVID-19 в Україні близька до катастрофи і кожен несе особисту відповідальність за його поширення.

«Ми дійшли точки неповернення і близькі до катастрофи. Ситуація критична не тільки в Україні, але й в усьому світі. Англія, Франція, Австрія, Німеччина, Іспанія знову вводять жорсткі карантинні обмеження не просто так», – сказав він на засіданні Верховної Ради.

За словами міністра, навантаження від коронавірусу не витримують навіть найпотужніші медичні системи європейських країн.

Попереду важкі часи. Наступні слова багатьом не сподобаються, але це факт. Немає когось окремого відповідального за боротьбу з COVID-19. Ніхто у світі не здатен самотужки вирішити проблему коронавірусу”, – підкреслив міністр.

«Проскочити не вдасться. Настав час особистої відповідальності кожного… Коронавірус розповсюджується виключно від однієї людини до іншої, тому кожен з нас несе особисту відповідальність за розповсюдження коронавірусної хвороби», – додав Степанов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами міністра, потрібно виконувати правила, щоб уберегти себе та інших.

В Україні кількість хворих COVID-19 за добу наблизилася до 9 тисяч.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Степанов оголосив про катастрофу і звинуватив у цьому «кожного з нас»