facebook

Тищенко запропонував покликати до Ради священника, щоб очистити парламент від духу попередників

За слова нардепа від “Слуги народу” Миколи Тищенка, в парламенті напружена атмосфера і дуже складно працювати, оскільки там зібралася погана карма попередників.

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко запропонував покликати до Верховної Ради священника через негативний дух, який залишився від попередників. Про це він розповів 6 листопада в ефірі телеканала “Наш”.

Якщо казати відверто, то в парламенті напружена атмосфера і дуже складно працювати. За 30 років там така погана карма. Я навіть сьогодні запропонував [спікеру парламенту] Дмитрові Разумкову привести в парламент православного батюшку, щоб він окропив святою водою. Щоб дух від наших попередників кудись пішов“, – розповів Тищенко.

Також нардеп прокоментував ситуацію в залі засідань, коли голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія вилаявся на нього.

“Мені казати брудні слова ризиковано, пам’ятайте, що я майстер із дзюдо“, – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ресторатор і телеведучий Тищенко пройшов до Верховної Ради як мажоритарник від “Слуги народу”. Він здобув перемогу на мажоритарному окрузі №219 у Києві. У парламенті став заступником голови комітету з питань транспорту та інфраструктури.

За час роботи в Раді у нього сталося кілька скандальних інцидентів. У вересні 2019 року нардеп відмовився називати журналістці ім’я міністра охорони здоров’я. “А хто ви така, щоб мене перевіряти? Ну хто ви? Мій батько? Або дружина? Хто ви, щоб перевіряти?” – сказав Тищенко. У жовтні депутат порівняв Україну з насосом, пояснюючи суть “формули Штайнмаєра”.

У квітні 2020-го Тищенко обмовився і назвав “святом” День пам’яті Чорнобильської трагедії 26 квітня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тищенко запропонував покликати до Ради священника, щоб очистити парламент від духу попередників