facebook

“Ну хто ж її так…”: Олену Зеленську нещадно розкритикували за новий образ. “В дзеркало подивіться!”

Дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, показала модний образ. Перша леді відвідала фотовиставку «Аргентина очима жінок-мисткинь» на запрошення Посла Аргентинської Республіки в Україні пані Елени Летісії Тереси Мікусінскі.

Жінка підібрала стильний костюм темно-бежевого кольору з подовженим піджаком і вільними штанами. Варто відзначити, що такий колір зараз в тренді.

При цьому образи з таким кольором бажано розбавляти більш яскравою деталлю. Власне це Зеленська і зробила. Під жакет вона одягла гольф лілового кольору. Він став яскравим акцентом в її образі. На ноги Олена одягла чорні лакові човники, які ідеально доповнили її образ.

Такий “лук” підходить як для ділової зустрічі, так і для офісної роботи. Тому рекомендуємо вам взяти його на озброєння. Непоміченою ви точно не залишитеся!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте не усі українці оцінили стильний образ першої леді. Під постом Зеленської в Інстаграм можна знайти багато критичних коментарів.

Лєна знову в “одязі старшої сестри”? позорище, Красива молода жінка, з прекрасною стрункою фігурою! Сміливо можна сказати “дівчина”! Ну хто ж її ТАК спотворює?! Спеціально, чи що? Але, в кінці-то кінців, потрібно і самій в дзеркало дивитись і бачити у відображенні опудало. Щиро шкода, що Олену оточують такі ж “порадники”, як і її чоловіка. Навіть тут зраджують! Ну що це за вбрання? Ніякого вигляду. Все ж молода і красива жінка. Як так можна одягатися?”.

До слова, сьогодні Олена Зеленська розповіла про самопочуття президента, який захворів на коронавірус.

“Все добре, він почувається нормально. Ізолювався, але продовжує працювати”, – зазначила Зеленська.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Ну хто ж її так…”: Олену Зеленську нещадно розкритикували за новий образ. “В дзеркало подивіться!”