facebook

Триває збір коштів на лікування українця, якого жорстоко побили в Польщі

Продовжується збір грошей для молодого хлопця з України, котрого побили минулоріч в польському місті Познань.

Повідомляє Yavp.pl з посиланням на портал збору коштів siepomaga.pl

Небайдужими громадянами було зібрано вже 75 тисяч злотих, однак цієї суми недостатньо. Для того щоб хлопець пройшов повноцінну реабілітацію потрібно вдвічі більше.

Постраждалий Станіслав Береза після 5 місяців лікування в місті Бидгощ, а згодом у Кракові, батьки забрали його назад в Україну. Після чого хлопець ще місяць провів у реабілітаційному центрі в Модричах, що на Львівщині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак після реабілітації в Модричах, постраждалому знадобилось термінове операційне втручання на правому стегні, хлопця прооперували в Києві. За операцію батьки виклали кругленьку суму, а саме 100 тисяч гривень. Рідні вже рік боряться за життя свого сина та потребують матеріальної допомоги.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2793943500930309&id=100009440583856

 

Нагадаємо, 24 листопада 2019 року, 25-річного (ред. на той момент) українця жорстоко побили на площі Старий ринок в місті Познань в Польщі. Ввечері на нього напав поляк і вдарив пляшкою по голові. Хлопця госпіталізували зі зламаним черепом, та внутрішньочерепною гематомою з масовим ефектом. Наступного дня він впав у кому, в якій перебував протягом 2-х місяців. Українцеві зробили кілька операцій, видаливши чверть черепної кістки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Триває збір коштів на лікування українця, якого жорстоко побили в Польщі