facebook

“Я не ношу маску і не здохла, а в країні й так – повна ж*па: Сніжана Єгорова виступила проти карантину

За словами телеведучої, влада “знищує народ” рішеннями про нові обмеження.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка відома своїми скандальними висловлюваннями на політичну тематику, виступила проти карантину вихідного дня в Україні і заявила, що принципово відмовляється носити медичну маску. Так, артистка також розкритикувала українську владу, назвавши депутатів “мавпами”. На її думку, локдаун в країні стане “знищенням” народу. Про це йшлося в прямому ефірі телеканалу “Україна 24” в передачі “Ток-шоу №1”, передають Патріоти України.

“Я особисто взагалі проти карантину, більш того, я принципово не ходжу в масці нікуди! Для того, щоб люди не хворіли і не вмирали, треба не в масках ходити, а піднімати систему медицини, щоб наші лікарі не виїжджали працювати в інші країни. Ми ходимо постійно по ефірах і сидимо там без масок, але якщо ми ще не здохли всі, значить і люди без масок виживуть. І не потрібно народ робити ідіотами, люди не ідіоти!” – заявила телеведуча.

Вона зазначила, що влада в країні не зацікавлена в тому, щоб захищати інтереси народу, а намагається “знищити культуру” і отримати вигоду для себе. “Деяким “мавпам”, які сидять у Верховній Раді, вибачте, я не буду політкоректною, нецікаві процеси, які відбуваються в країні, де криза і війна. Тому що тільки люди, які ніколи, ніде і нічому не вчилися, які не люблять інших людей, цікавляться виключно питанням, скільки грошей в конвертах вони отримають за те, що будуть лобіювати далекі від народу України інтереси. Їхні дії націлені на знищення цього народу, займаються геноцидом медицини, освіти, культури…“, – висловилася Єгорова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Артистка також додала, що політики “закопують країну в асфальт”, таким чином нагадавши про те, що гроші з “коронавірусного фонду” були витрачені на ремонт доріг в країні. При цьому, як заявила Сніжана Єгорова, загалом ситуація в Україні – повна ж*па.

Люди, які асфальтом лікують коронавірус, їм в принципі по барабану, що відбувається в театрах, в ресторанах, в школах, на вулицях, в громадському транспорті і так далі… В Україні – повна ж*па! У всіх країнах платили компенсації людям за те, що вони сиділи в локдауні. Там ніхто не голодував! А у нас народ – цап-відбувайло! Народу підвищують тарифи, він повинен сам вирішувати проблеми свого життєзабезпечення, народ повинен сидіти вдома і дивитися на порожні голі стіни. Я вважаю, що все, що робить українська влада – це знищення здорового глузду, знищення нашої нації, образа громадян цієї країни“, – підкреслила Єгорова.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я не ношу маску і не здохла, а в країні й так – повна ж*па: Сніжана Єгорова виступила проти карантину