facebook

Хіти тижня. “Чорт за спиною сидить”: Відома телеведуча влаштувала перепалку у прямому ефірі зі скандальним соратником кума Ху*ла (відео)

Ведуча шоу “Право на владу” Наталія Мосейчук у прямому ефірі гаряче подискутувала з нардепом від “Опозиційної платформи – За життя” Нестором Шуфричем. Так, Шуфрич розкритикував законопроект президента Володимира Зеленського про розпуск Конституційного суду через скандальне рішення про скасування е-декларування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Я не можу мовчати. Ви знаєте, я хочу порадити Володимиру Олександровичу. Володимире Олександровичу, ви любите фільми. Перегляньте “Слугу народу” – особливо першу і другу частини. І подивіться ще раз фільм “Хрещений батько”, коли Віто Корлеоне вмирає і каже своєму синові: “Той, хто прийде з переговорами, той зрадник”. Так от, той, хто порадив президенту підійти таким чином, той зрадник України. Але людина повинна бути виявлена, і ми повинні притягнути її до відповідальності“, – заявив нардеп.

Мосейчук відреагувала на його слова цитатою письменника Миколи Гоголя. “Несторе Івановичу, я б тут, що називається, закликала до певних моральних цінностей Вас, якщо вони у Вас є. І нагадала б вам слова Миколи Васильовича Гоголя: “Не треба тому чорта шукати, у кого чорт за спиною сидить“, – сказала ведуча.

Шуфрич відповів, що йому оцінку вже дав український народ на місцевих виборах: “Він нас (ОПЗЖ, – ред.) визнав домінуючою політичною силою в Україні“.

Вони (виборці, – ред.), мабуть, теж бачили чортиків за нашою спиною, бо Гоголя читають і поважають всі. Але, мабуть, ті “ангели”, які були намальовані представниками інших політичних сил і владою, виявилися їм менш привабливими“, – зазначив нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мосейчук відповіла йому: “Ангелів серед вас немає, я вам скажу як людина, яка з вами всіма працює дуже довго. Тому про ангелів давайте просто не згадувати“.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хіти тижня. “Чорт за спиною сидить”: Відома телеведуча влаштувала перепалку у прямому ефірі зі скандальним соратником кума Ху*ла (відео)