facebook

Поліція оштрафувала спортклуб Порошенка за порушення правил карантину

Поліцейські виписали штраф спортивному клубу “5 елемент”, який працював, незважаючи на правила ”карантину вихідного дня”. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс “5 елемент” у Подільському районі працює у звичайному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських в приміщення”, – йдеться в повідомленні.

Стверджується, що поліцейські склали адміністративний протокол і порушили справу за статтею “порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь”.

При цьому в самому клубі розповівши, що не працюватимуть у неділю, 15 листопада, через тиск правоохоронної системи. На думку директора клубу, поліція виконує “політичне замовлення”.

Спортивний клуб “5 елемент”, розташований на Рибальському острові в Києві, пов’язаний з п’ятим Президентом України і народним депутатом Петром Порошенком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Служба безпеки України прийшла з обшуком до Київського спортивного клубу «П’ятий елемент», який пов’язують з екс-президентом Петром Порошенком. У ДБР заявили, що під час обшуків у спортклубі у роздягальнях були виявлені спецзасоби негласного отримання інформації.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поліція оштрафувала спортклуб Порошенка за порушення правил карантину