facebook

Міністр Криклій знову оскандалився і поставив під загрозу домовленості з Польщею

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій поставив під загрозу переговори з Польщею щодо виділення дозволів для українських перевізників. Після посту Криклія у соцмережах польська сторона зупинила процес

За даними видання, уряд України проводив переговори з Польщею про отримання додаткових
5 000 дозволів для українських перевізників. Завдяки втручанню Президента Володимира Зеленського вдалося досягти домовленостей про те, що на кінець 2020 – початок 2021 року такі дозволи будуть.

Криклій прокоментував успішне завершення переговорів на своїй сторінці у Facebook: «Таки дотиснули поляків на додаткові дозволи». Образливий тон публікації міністра призвів до того, що польська сторона скасувала виділення дозволів і запросила термінові переговори на рівні керівництва країн.

Це не перший міжнародний скандал, спровокований головою Міністерства інфраструктури.

Як повідомляли українські ЗМІ, нещодавно Криклію було відмовлено у зустрічі з прем’єр-міністром Казахстану Аскаром Маміним, що мала відбутися 12 листопада. Згідно з правилами, для організації зустрічі з очільником казахстанського уряду необхідно надати медичну довідку про відсутність захворювання на коронавірус. Довідку Криклія визнали фальшивою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Міністр Криклій знову оскандалився і поставив під загрозу домовленості з Польщею