facebook

“Мої рідні живіть- я благаю вас..”Багатодітний батько Львів”янин звертається до всіх українців врятувати дружину та дитя

Максимальне поширення я прошу всіх….допоможіть нашій родині..щиро дякуюю
“Тільки Божою ласкою можна вернути їх обох”: всіх небайдужих просять про молитву за дружину священника і її ненароджене дитя

Сьогодні, 6 грудня, о.Тарас Байцар, священник Львівської архиєпархії, працівник Українського католицького університету, поширив молитовний заклик.

Про це він написав у Фейсбуці, пише “Цинічний Львів”.

“Дорогі, дуже прошу про молитву за Катерину і її ненароджене дитятко. Це – дружина священника з УКУ, батька 5-ти дітей. В Катерини через ковід 90% ураження легенів. Згадайте перед Господом про них”, – зазначив о. Тарас Байцар.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, сьогодні, о Петро Терлецький повідомив, що в його дружини уражено 90% легенів.

“Якщо минулої неділі моя дружина Катруся і семимісячне дитятко у лоні стояли через ковідну пневмонію на краю прірви, то сьогодні вони обоє зірвалися і падають вниз. Якщо минулого воскресного дня чудом стався перехід із ШВЛ на просту кисневу маску, то сьогодні тільки Божою ласкою їх можна вернути обох.

Катруся – у медичному сні в лікарні швидкої допомоги, дуже спрогресувала тромбофлебія легенів через загущення крові.

Вчора буквально за півдня з ідеального стану почалася зміна і киснева недостатність, КТ показало ураження легень – 90 відсотків. Єдиний шанс зараз – кесарський розтин та рятувати лялю і Катрусю окремо.

Прошу медиків про негайне хрещення дитинки, дівчинки – Дарина; хлопчика – Іван.

Провадь, Господи, розумом і серцями нас і медиків. Із глибин взиваю до Тебе, Господи, вислухай мене. Дякую за молитовну пам’ять всім!” – написав священнослужитель.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мої рідні живіть- я благаю вас..”Багатодітний батько Львів”янин звертається до всіх українців врятувати дружину та дитя