facebook

Син померлого Кернеса змусив ридати всю Україну: “Ти пішов з життя переможцем. Люблю тебе, батьку”

Син Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський не зміг стримати емоцій після смерті батька. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

 

Родіон Гайсинський важко сприйняв новину про смерть свого батька і мера Харкова Геннадія Кернеса. Він опублікував з ним давнє фото з дитинства і написав зворушливу промову про свої переживання.

Він підкреслив, що знав Кернеса як сильну людину, яка завжди боровся до кінця і навіть у момент боротьби з важкою хворобою трималася гідно.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також хлопець підкреслив, що Кернес зробив його найщасливішим сином і виховав гідною людиною. Після цього він висловився, що важко переживає втрату батька і не може словами передати весь біль, яку відчуває в даний момент.

“Я пишаюся тим, що ти мене виховав і зробив тим хто я є сьогодні. Словами не передати біль втрати найближчої людини. Не було ні дня щоб ми не бачилися або не спілкувалися по телефону, ти був моїм найкращим другом. Кентом, як ти говорив. Ти назавжди залишишся в моїй пам’яті як найдобріший, сильний і мудрий, ти знав вихід з будь-якої ситуації і ніколи не опускав руки. Людина з феноменальною пам’яттю, поглядом який помічає кожну дрібницю. Зразок для наслідування, легенда. З тобою піде ціла епоха. Я люблю тебе, пап” – додав Родіон Гайсинський.

Публікація Родіона Гайсинського: Instagram

Публікація Родіона Гайсинського: Instagram

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Син померлого Кернеса змусив ридати всю Україну: “Ти пішов з життя переможцем. Люблю тебе, батьку”