facebook

Ілюзії коханок: чому він частіше залишиться в сім’ї

Ця історія стара як світ — дружини думають, що рано чи пізно чоловік піде до коханки, коханка думає, що він нарешті-то розлучиться з дружиною і одружився на ній… один чоловік нічого не думає — йому і так добре. Треба думати — вдома на тебе завжди нагодують і напоять, а з коханкою можна реалізувати свої самі сміливі сексуальні фантазії.


Кому захочеться руйнувати таку ідилію, тим більше, якщо дружина не змушує обирати і подавати на розлучення. Ясна річ — нікому! Коханки теж хороші — замість того, щоб руйнувати сім’ю і шукати вільного мена, вони продовжують марити весіллям. Чому ж він не піде з сім’ї!

Це не вигідно

Коханка — це великі витрати, але розлучення — куди дорожче. Особливо, якщо чоловік відбувся і заможний. Одна справа, коли є шлюбний контракт, за яким у разі розлучення дружина отримує компенсацію або щомісячна допомога, яка не сильно б’є по кишені чоловіка. Інша справа, коли йде поділ спільно-нажитого майна. І тут зовсім не має значення факт — працювала дружина в шлюбі або сиділа на шиї у чоловіка.

Та й, якщо чоловік порядний (хоча навряд чи в таких є коханки), і в шлюбі були народжені діти, само собою зрозуміло, що квартиру він повинен залишити колишній дружині (правда, не всі про це думають і без докорів сумління виганяє дружину з трьома дітьми на вулицю).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Порожнеча

Сім’я — це спільні свята, відпустки, довіра, підтримка, традиції, секс, романтика, побут, загальний коло спілкування, діти, спогади, звичка і ще багато іншого.

Розлучитися з дружиною — це розірвати на шматки все своє минуле. Знову доведеться підлаштовуватися під іншу жінку (коханку, в даному випадку), миритися з її недоліками, приймати нове коло спілкування.

А якщо чоловік прожив з дружиною років так 15-20, навіщо йому змінювати звичний образ життя заради якоїсь там коханки. Може він її навіть не любить, йому просто приємно, що якась молоденька дівчинка звернула на нього свою увагу, і йому просто подобається спати з нею.

Зобов’язання перед дітьми

Багато чоловіки не йдуть від дружин по причині того, що не хочуть, щоб їх діти росли в неповній сім’ї. Правда, якщо чоловік дійсно хоче піти — діти не будуть перешкодою. Хорошим татом можна бути і по суботах з неділях.

Дуже часто, чоловіки просто користуються відмазкою в стилі «Я не можу кинути дитину», просто тому що не хочуть піти від дружини. Адже їм так зручно жити на обидва фронти.

І фрази типу «Я з нею обов’язково розлучусь, коли дитина закінчить школу/інститут, обзаведеться сім’єю, почне самостійне життя, влаштується на роботу, постаріє і т. п.» — це ще одна відмазка, з якої можна зрозуміти, що чоловік не збирається кидати сім’ю.

Любов живе 3 роки

Так адже кажуть, вірно. За статистикою, 85 % чоловіків навіть не думають розлучатися з дружиною, лише 12 % — розлучаються і йдуть до коханкам, решту 3 % — залишаються біля «розбитого корита».

Якщо вірити психологам, то пристрасть і сильне захоплення проходять вже через рік. Потім включається голова, мозок починає аналізувати ситуацію, оцінювати різні варіанти вирішення проблеми. Можливо, чоловік вже не любить коханку і хоче повернутися в сім’ю, щоб було все, як і раніше — без цих от нервувань.

І в голові крутиться думка: «Ну і що буде, якщо я розлучуся? Починати все спочатку? А якщо і цей шлюб не вийде — пробувати до тих пір, поки не знайду ту саму або взагалі більше ніколи не одружуватися, щоб не бути зобов’язаним перед ким?». Так навіщо тоді щось міняти? Адже можна просто залишитися з дружиною і не проходити все з нуля.

Так затишно

Дружина — створює затишок. Будинки налагоджений побут, будинок і діти. Коли чоловік приходить з роботи додому він упевнений, що домочадці будуть раді, його смачно нагодують, наллють ванну і будуть бігати навколо нього, метушитися. Вихідні та свята теж відіграють велику роль — разом вони їздять до родичів, ходять в цирк, кіно, театр, на каток, парк атракціонів, подорожую… В родині все нормально.

А що коханка? Доводиться постійно ховатися, щоб випадково на вулиці не зустріти знайомих, друзів, родичів, дружину і не пояснювати їм, що це не коханка, а просто колега по роботі. Так, з коханкою перші місяці добре в плані сексу — нові відчуття, експерименти, гострота.

Коханка навряд чи відмовить і скаже, що у неї болить голова. Вона завжди готова! Вона завжди ретельно стежить за собою і готується до нового побачення з усією відповідальністю, в той час, як дружина може собі дозволити трошки полінуватися і зайвий раз не поголити ноги. Але навіщо щось міняти, коли все просто відмінно. Коли це не життя, а сама справжня казка!

Якщо коханці прям вже так потрібно з’ясувати — чи готовий чоловік на розлучення чи ні, важливо поставити умови. Наприклад, сказати, що якщо ти не розлучишся з дружиною, все скінчено і дати роздум на 2-3 місяці. В цей час припинити ВСІ контакти. Якщо чоловік приползет, значить, він дійсно любить і готовий кинути сім’ю, якщо немає — значить, ви для нього-всього лише чергова іграшка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ілюзії коханок: чому він частіше залишиться в сім’ї