facebook

Є загиблі: поїзд збив пасажирський автобус. З’явилося відео з моменту аварії

Поблизу Львова витягнули маршрутку, яка в`їхала у локомотив і подвір`я 23 Січня 2021 о 14:34 Сьогодні, 23 січня, у селі Полянка, що на Пустомитівщині, сталася аварія. Про це інформує Варта1.

Відбулося зіткнення маршрутного автобусу та локомотива. Маршрутка №119 курсувала за маршрутом “Львів-Пустомити”. В маршрутному автобусі внаслідок аварії зірвані сидіння у салоні, вибиті вікна. Один з пасажирів – чоловік помер, жінка у лікарні, її оперують.

Зазначається, що водій, знехтував попередженням на переїзді, які забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Побачивши на переїзді пасажирський автобус, машиніст потяга застосував екстрене гальмування, але відстань була замалою, а тому сталося зіткнення.

“За попередніми висновками експертної комісії, що вивчає причини та обставини випадку, аварія трапилася з вини водія маршрутного таксі, який грубо порушив правила дорожнього руху”, — повідомили на залізниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі локомотив вже поїхав і колія звільнена для руху поїздів. Також вже витягнено маршрутку, яка внаслідок ДТП в`їхала у приватне подвір`я.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Є загиблі: поїзд збив пасажирський автобус. З’явилося відео з моменту аварії